Efektet negative të WiFi në organizmin tonë

219

WiFi tashmë është një fenomen i pandashëm nga njeriu, ai mund të gjendet në shtëpi, në punë, me vete dhe pse nuk e dimë ndoshta problemet që ai sjell për organizmin tonë.

Organizata shëndetësore britanike pohon këto janë valë elektromagnetike janë shumë të dëmshme jo vetëm për trupin e njeriut por edhe për bimët.

Efektet e padëshirueshme që këto valë mund t’i shkaktojnë janë dhimbjet e kokës, problemet me gjumin, lodhja kronike, dhimbjet në veshë dhe mungesa e përqendrimit. Duke qenë se këto valë tashmë kanë një rëndësi të veccantë në përditshmërinë tonë, më e pakta që mund të bëjmë është që ti fikim në kohën kur nuk na nevojiten.