Efektet e e kafes në bark të zbrazur

133

E lini alarmin t’iu cingërojë në 07:00 të mëngjesit, duke i dhënë vetes disa minuta që të qëndroni në shtrat, pastaj 20 minuta që të përgatiteni, 10 minuta që t’i kontrolloni rrjetet sociale dhe veç se u bë koha që të ikni për punë dhe të mbeteni pa ngrënë mëngjes.

Duke iu falënderuar kafes, ju mund të shkoni në punë i kthjellët.

Mirëpo, kafja në bark të zbrazur ka disa efekte negative, sidomos nëse ajo konsumohet në mëngjes, pasi që shkakton gastritin.

Por, edhe nëse konsumoni ushqim pas kafes menjëherë, prapë do t’i ndjeni përzierjet e stomakut.

Gjithashtu, nëse kafja pihet pa ngrënë zgjeron mundësitë që të ju rritet kolesteroli, dhe si përfundim i gjithë kësaj është se konsumimi i kafes pa ngrënë është gjë e keqe për barkun. /KosovaPress/