E pamundur: Ronaldo shënon dy herë për dy minuta (Video)

133

Real Madrid i çmendur ndaj Wolfsburgut.

Ekipi i Zidanes po avanson 2:0 me dy gola “ekspres” të Ronaldos në minutat 16 dhe 17.

Tashmë gjithçka është e barabartë nga ndeshja e parë.

Goli i dytë

https://www.youtube.com/watch?v=StmQsULfvyk

Goli i parë

https://www.youtube.com/watch?v=mYXyMe1AIsY