Duka: Kthehem me biçikletë po fituam Evropianin

207

Hans Peter Brigel, Ari Han dhe Bepe Dosena nuk janë ndër të preferuarit e Armand Dukës në stolin e Kombëtares.

Në një intervistë për “Fan Zone” në Digitalb, presidenti i FSHF-së rrëfen disa sekrete të jetës që nuk kanë të bëjnë edhe aq shumë me futbollin, por gjithsesi nuk mund të ndahet dot nga ky sport. Dhe kur pyetet se çfarë do të donte të ishte nëse do të ishte kafshë, ai përgjigjet: “Ari polar…”.

Armand Duka (Intervistë funny)

Armand Duka (Intervistë funny)

Posted by DigitAlb on Friday, April 22, 2016