Dritoni dhe Majlinda i përgjigjen Aziz Salihut

218

Aziz Salihut iu bë zemra mal në spitalin e Stambollit, kur dëgjoi se Majlinda Kelmendi është kampione olimpike.

Ish boksieri i mirënjohur, ‘Zizi’, fitues i medaljes së bronztë olimpike në Los Anxhelos në vitin 1984, gati sa kishte fluturuar nga gëzimi kur kuptoi se xhudistja Majlinda është fituese e medaljes së artë dhe për një moment kishte harruar të gjitha peripecitë, se ai e di se çka do të thotë të jesh medalist olimpik.

Kampionia olimpike, Majlinda Kelmendi dhe përzgjedhësi i kombëtares së Kosovës, Driton Kuka, kanë një mesazh emocionues për ‘Zizin’.

“Lutemi për shëndetin e tij. Çdo ditë kemi biseduar me dëshirë për shërim sa ma të shpejtë”, tha Kuka.

Njerëzit e mëdhenj si Majlinda e Kuka nuk e harrojnë dot ‘Zizin’ sepse siç thonë ai ka qenë gjithmonë një frymëzim i madh për ta.

Medaljen olimpike ia dedikojnë ‘Zizit’. “Medalja i dedikohet ‘Zizit’ për shërim sa më të shpejt’, thotë Kuka.