Drita kundër Feyenoordit në UEFA Conference League nëse kalon raundin e parë

306

Drita do të ballafaqohet me Deçiçin e Tuzit në ndeshjen e raundit të parë në UEFA Conference League.

Në zyret e UEFA-së sot është hedhur shorti edhe për raundin e dytë.

Ekipi nga Gjilani do të luaj kundër Feyenoordit të Holandës nëse e fiton ndeshjen me Deçiçin.

Ndeshjet e rundit të parë do të zhvillohen me datë 8 dhe 15 korrik!