Draxler nuk e ka mendjen tek merkato: party të çmendur me femra gjysmë të zhveshura

660

Las Vegas po që është vendi i mëkatëve. Shumë futbollistë të njohur ia kanë mësyer këtij vendi në tokën amerikane për ti kaluar pushimet e tyre, të cilat për disa mund të jenë të paharrueshme. Të tilla mund të jenë edhe për futbollistët gjerman, që duket nuk po e vrasin fort mendjen për sezonin e ri dhe po argëtohen në party me femra gjysmë lakuriq, transmeton Gazeta Sheshi nga The Sun.

Julian DraxlerMesut OzilEmre CanJulian Draxler
Draxler, Ozil, Emre Can, janë duke kaluar pushime të paharruara në Las Vegas, derisa sezoni ri futbollistik duket se do fillojë pak më vonë për ta.