Dorëzohet ankesa për Bojken Abazin, avokati e quan të jashtëligjshëm dëbimin e tij

136

Avokati Tomë Gashi ka dorëzuar ankesën ne Ministrine e Puneve te Brendshme për largimin nga Kosova të aktivistit Bojken Abazi.

Gashi, pasi dorëzoi ankesën, e ka quajtur të jashtëligjshëm largimin e tij dhe kërkon nga Ministria e Punëve të Brendshme që ta ndryshojë menjëherë atë vendim.

Gashi e quan të pabazë dhe pret që Abazit t’i lejohet hyrja në Kosovë.