Ka deputete te LDK-se qe nuk do te votojne Thaçin

188

Tre deputetë të LDK-së deri me tani edhe zyrtarisht kanë deklaruar se nuk do të marrin pjesë në seancën e Kuvendit. Jane Vjosa Osmani, Adem Salihaj dhe Hatim Baxhaku, te cilat jane deklaruar keshtu.

Kundër zgjedhjes së Thaçit president janë deklaruar edhe Melihate Tërmkolli, deputetët e pavarur Gëzim Kelmendi, Margarita Kadriu dhe Shaip Muja por edhe deputetët tjerë të LDK-së Alma Lama, Arben Gashi, Anton Quni, Armend Zemaj, Fatmir Rexhepi dhe Doruntinë Maloku.

Por këta ende nuk dihet nëse do të marrin pjesë në seancë ose jo.