Dalin fotot e para të avionit më të madh në botë: Është sa një fushë futbolli!

155

Avioni më i madh në botë është zbuluar për herë të parë pasi është ndërtuar plotësisht në Britani.

Avioni Airlander është ndërtuar në hangarin e Luftës së Parë Botërore në Bedfordshire.

Fotografët kanë kapur disa foto të tij dhe ëmsohet se përmsa e avionit është e barabartë me një fushë futbolli.

avio2avio3avio4