Daçiq hyn në Kosovë

169

Zëvendëskryeministri i parë i Qeverisë së Serbisë, Ivica Daçiq, nëpërmjet pikës kufitare në Merdare, ka hyrë në Kosovë.

Ai do të vizitojë patrikanën e Pejës, kishën e Levishës në Prizren dhe manastirin e Graçanicës, ku pritet të bisedojë me klerikët serbë./KosovaPress/