Cka thote gruaja e Donald Trumpit per te

145

Ndoshta mund të keni lexuar shumë gjëra mbi Donald Trump dhe mund të dini për shumicën e gjërave që ai bën dhe e karakterizojnë atë. Sidomos gjatë kohës së fundit, pasi që ai është edhe kandidat për president në Shtetet e Bashkuar të Amerikës.

Por janë edhe disa karakteristika interesante, që bashkëshortja e tij, Ivana Trump, i ka treguar për të.

  • Atij i duhen vetëm katër orë gjumë
  • I rregullon vete flokët
  • Nëse ai vendos kapelë të kuqe basketbolli, ai është nervoz
  • Nuk i pëlqen noti
  • Ka paditur aeroportin fqinj për zhurmën