Çka duhet të hamë për ta mposhtur kancerin e gjirit

207

Kanceri i gjirit nuk është diçka që ndodhë brenda natës. Ajo gunga në gji, që mund ta ndjeni gjatë pastrimit, mund të ketë filluar të formohet disa dekada më herët.

Çaji i gjelbër, kërpudhat dhe një gotë e zakonshme me verë mund të shpëtojë nga këto sëmundje vdekjeprurëse.

Tridhjetë e nëntë përqind e grave në të 40-at vuajnë nga kanceri i gjirit. Ajo që doktorët thonë zbulim i hershëm, nganjëherë në të vërtetë është i vonë.