Cisse fillon një punë të re, nuk ka lidhje me futboll (FOTO)

190
Djibril Cisse ka filluar një karrierë të re, larg futbollit dhe sportit. Ai është bërë zyrtarisht një DJ.

Djibril Cisse është larguar përfundimisht nga futbolli, dhe sporti.

Ai ka filluar një karrierë të re, si DJ.

Ish sulmuesi i mirënjohur francez ka njoftuar se është bërë DJ, dhe atë i yllit të madh, Mariah Carey.

Ajo performoi në Bercy Arena në Paris gjatë kësaj jave dhe Cisse ishte ai që i niste meloditë.

14613693361746-4