Cilen gjë femrat nuk duhet ta bëjnë perpara, por pas seksit!

162

Duke u rritur, kemi dëgjuar shumë gjëra se çfarë duhet të bëjmë përpara, gjatë dhe pas seksit.

Këshillat janë aq të shumta dhe të ndryshme sa nganjëherë nuk dimë kë të besojmë.

Fatmirësisht, shumica e këshillave janë të dobishme. Por ka një e cila është tejet e pasaktë dhe që ka marrë dhenë.

Gratë mund të kenë dëgjuar se duhet të urinojnë përpara një akti seksual në mënyrë që të ullin rrezikun e ndonjë infeksioni të traktit urinar.

Por sipas një urologu, kjo është komplet e kundërta e asaj që duhet bërë.

David Kaufman tha për Yahoo News se miti i “urinimit përpara seksit” është “një prej keqkuptimeve më të mëdha për të cilat atij i është dahsur që t’i sqarojë pacientet”.

Në fakt, urinimi përpara nuk është aspak i këshillueshëm dhe i dëmshëm, ndërkohë që urinimi pas seksit është i rëndësishëm.