“Bonbon” arrin afër 20 milionë shikime

139

Para disa ditësh ajo ishte kënga e ditës në Shazam për këngën Bonbon dhe u cilësua si fenomeni i ri global i pop-muzikës.

Tani kjo këngë në YouTube ka arritur afër 20 milionë shikime. Kënga ka dalë në dhjetor të vitit të kaluar dhe tani është një ndër hitet e saj më të mëdha.