Balotelli i papërmisueshëm, shikoni së çfarë bën (Foto)

311

Karriera e sulmuesit italian, Mario Balotelli është si mos me keq, ndërsa ai nuk është duke u mërzitur fare për këtë.

Ai është lënë jashtë skuadrës së parë të Liverpoolit dhe skuadrat nuk e duan atë, ndërsa ai po pushon dhe po pinë cigare.

Këto foto pritet të jenë edhe një problem më shumë për Balotellin, i cili po e ka të vështirë që të gjej skuadër të re.