Ateron mbretëresha e Kosovës

139

Kampioia e Evropës, Majlinda Kelmendi bashkë me trajnerin e saj, Driton Kuka dhe xhudistët tjerë sapo ka ateruar në Aeroportin e Prishtinës.

Ajo fillimisht do të presë tortën e përgatitur enkas për të.

Shumë qytetarë po presin ta takojnë.