Aksion kundër veturave të padoganuara (Foto)

212

Dogana e Kosovës, bashkë me Policinë dhe EULEX-in, kanë nisur një aksion në tregun e veturave në Prishtinë, ku po kërkojnë vetura të padoganuara.

Sipas një polici që është në vendin e ngjarjes, veturat nuk guxojnë të shiten pa qenë të doganuara./KosovaPress/