Ajo që nuk u pa nga Cristiano Ronaldo në ndeshjen e tij perfekte (Video)

190

Në videon e mëposhtme mund të ndiqni gjithçka që nuk u pa nga Cristiano Ronaldo në ndeshjen ndaj Wolfsburg. Duke filluar nga koncentrimi i skuadrës, udhëtimi me autobus, futja në Santiago Bernabeu, fjalimi i tij teksa skuadra bënte nxemjet dhe gjithçka tjetër në fushën e lojës.

 

https://www.youtube.com/watch?v=AfegEYR5AvI