Adam Jonson shpallet fajtor: rrezikon dhjetë vite burg

143

Ish-lojtari i kombëtares angleze dhe i skuadrës së Sunderland, Adam Jonson, është shpallur fajtor për ngacmimin seksual ndaj një të miture dhe tani rrezikon deri në dhjetë vite burgim.

Vendimin për shpalljen e tij fajtor e morri trupi gjykues, derisa atë përfundimtar lidhur me ditët që do ti kalojë prapa grilave, pritetet të shqiptohet nesër.

Kështu ish-lojtari i “Maceve të Zeza”, pritet të dënohet deri në dhjetë vite burgim, gjithnjë sipas shtypit britanik.