5 trajnerët që rrezikojnë të shkarkohen (Foto)

195

Disa trajner janë në detajet e fundit të rinovimeve për sezonin e ardhshëm, ndërkohë që të tjerë si Antonio Conte dhe Guardiola e kanë përcaktuar të ardhmen e tyre.

Por, nuk është aq e mirë situata për disa trajnerë të tjerë që janë të varur shumë nga rezultatet e fundit të sezonit.

Ja 5 trajnerët që janë të rrezikuar për t’u shkarkuar në rast se nuk arrijnë rezultatet e kërkuar nga klubet e tyre.

5. Zinedine Zidane – Real Madrid
4. Luis Enrique – Barcelona
3. Roberto Mancini – Inter
2. Laurent Blanc – PSG
1. Louis van Gaal – Manchester United