10 njerëzit që kanë një ditë më të keqe se ju (Foto)

239

1 Prilli mund të jetë një ditë jo e zakonshme për ju. Sigurisht se do pranoni një numër të konsiderueshëm të mesazheve friksuese, apo do të dëgjoni lajme të tmerrshme. Mos u mërzisni sepse po sa do i shihni këto dhjetë fotografi do e kuptoni se ka njerëz që e kanë ditën më të keqe se ju.

Gazeta Sheshi në vijim ju sjell dhjetë raste mjaft të sikletshëm të disa njerëzve që e kanë kaluar ditën më keq se ju.

1. Mund të supozoni se sa kohë dhe sa e mërzitshme mund të kete qenë mbledhja e vezëve në këtë rast.

11a7c1e9-7df3-436b-8d3c-6a846bace299_tablet
2. Apo ndoshta kur kremi nuk reflekton në kek-un e përgatitur

88665a46-2b84-4d13-87cf-9b9aec354595_tablet3. Kur pantolonat grisen për karrigen e punës.

60111050-2a22-4efc-827c-0c902cd81be9_tablet4. Kur këputet kapaku i kanaçes dhe rrisku i gjedhit mbetet ende i mbyllur.

5ed8120b-5b00-4eaf-b963-3228c78a37f7_tablet5. Ose kasaforta juaj mbetet e mbyllur për shkak të cilindrit.

81356141-c592-407e-91bd-ff9ff41530fe_tablet6. Më keq se kjo goditje demi as nuk do ju shkonte mendja.

71c0cef0-c2fe-48f3-8945-b1b86f2787db_tablet7. Kur tualeti publik mund të përfundojë mbi kabrioletin tuaj.

6c55151c-750c-40a5-8f95-0d53cd60ac39_tablet8. Kur një idiot harron të mbyllë kapakët e kovave.

023687ee-b1ba-4a19-9204-6bf7842fb50f_tablet9. Ose një idiot tjetër që nuk ndalon makinën dhe vendos të bëj qull.

16260dde-9a10-462b-be64-4b192943e3ea_tablet10. Një pamje jo shumë e këndshme nga ky autobus.

c936319c-3785-4833-8893-4b9957db9e4b_tablet/Gazeta Sheshi/