10 gjërat që vajzat duhet të dinë për djemtë

161
 1. Nganjëherë thjesht nuk duam të flasim. Mos u ofendoni.
 2. Nuk kemi memorjen e fortë si tua
 3. jën. Në jepni ndonjë ndihmë kur doni që të kujtojmë diçka (për shembull përvjetorin, etj.).
 4. Nuk nuk mund t’i bëjmë dy punë përnjëherë. Kuptojeni këtë.
 5. Nuk duam t’ju injorojmë, por mos na ndërprisni kur jemi të zënë me diçka tjetër.
 6. Ne duam t’ju bëjmë të lumtur, por nganjëherë nuk dimë se si.
 7. Nëse ne ju pyesim a është gjithcka në rregull, dhe ju thoni “po” ne do të sillemi sikur nuk ka asnjë problem.
 8. Por mungesa e aftësisë për të lexuar mendjen tuaj nuk do të thotë se nuk brengosemi për ju.
 9. Mos fantazoni shumë. Ne nuk mund të sillemi sikur djemtë nëpër filma.
 10. Për neve birrat janë po aq të rëndësishme sikur cantat për ju.
 11. Merrni frymë nganjëherë kur flisni që edhe ne të mund ta themi ndonjë fjalë.