ZYRTARE: Peja përforcohet me dy basketbollistë të huaj

Klubi Basketbollistik “Peja” është përforcuar me dy lojtarë të huaj, Sedin Karavdic dhe Amel Kuljuhovic, shkruan Gazetasheshi.com

Skuadra nga Peja këtë e ka bërë të ditur në llogarinë e tyre duke theksuar se janë përforcuar me basketbollistin Sedin Karavdic nga Bosnja e Hercegovinës dhe Amel Kuljuhovic nga kolegji NCAA.

“Sedin Karavdic i bashkohet KB Pejes
Lojtari luan në pozitën krah-qendër dhe është i gjatë 2.03 cm”, ka shkruar KB Peja.

Zyrtare: Sedin Karavdic i bashkohet KB Pejes 🔥Lojtari luan në pozitën krah-qendër dhe është i gjatë 2.03 cm.Welcome Sedin 🦅#ZemraRrehMeTy 💛

Posted by KB Peja on Friday, 16 October 2020

“Amel Kuljuhovic përforcimi i radhës te KB Peja
Lojtari luan në pozitën krah-qendër dhe është i gjatë 2.08 cm. Amel vjen nga kolegji Southern në NCAA”, ka shkruar KB Peja.

Zyrtare: Amel Kuljuhovic përforcimi i radhës te KB Peja 🔥Lojtari luan në pozitën krah-qendër dhe është i gjatë 2.08 cm. Amel vjen nga kolegji Southern në NCAA.Welcome Amel 🦅#ZemraRrehMeTy 💛

Posted by KB Peja on Friday, 16 October 2020

 

/GazetaSheshi/