Zhegrova injoron keq Shqipërinë

Edon Zhegrova e quan ndeshjen ndaj Shqipërisë si shumë normale dhe jo të veçantë.

Ai tha që luan me krenari për vendlindje.

“Luaj për shtetin tim dhe vendim ku jam rrit, ku kam familjen, miqtë dhe shoqërinë”, deklaroi ai në “Klan”.

“Është ndjenjë e mirë kur i bën tifozët krenarë. Ndeshja kundër Shqipërisë nuk ka qenë ndjenjë e veçantë”, është shprehur ai.