Zhegrova dhe Xhaka kështu argëtohen tek Baseli

 

19 vjeçari është një përdorues i madh i rrjetit social, Instagram, dhe përmes një storie ka treguar se tashmë Xhaka është duke e ndihmuar atë.

Zhegrova nuk debutoi në këtë fundjavë, për arsye se ende nuk është në gjendje fizike të mirë./Insporti.com

Image