Zemaj do te votoje kundër Thaçit

114

Deputeti i LDK-së Armend Zemaj do të jetë present në sallë por se do të votojë kundër Hashim Thaçit, por edhe kundër kandidatit tjetër Rafet Rama.

I pyetur pse po merr pjesë ne seancë Zemaj tha se është deputet i Kosovës dhe se nëse nuk do të jetë në sallë do të duhet të shkojë në tenda.