Yjet e Kosovës ju përshëndesin nga Finlanda me këtë fotografi

242
Atmosfera në Përfaqësuesen e Kosovës para ndeshjes me Finlandën duket shumë e mirë.

Këtë e vërtetojnë fotografitë që po publikojnë në rrjetet sociale futbollistët e Kosovës.

E një fotografi shumë e mirë është publikuar nga Milot Rashica, ku së bashku me të shqiponjën e kanë bërë edhe Valon Berisha, Granit Kolshi, Amir Rrahmani dhe Herolind Shala.