Xhebrailat me gjest madhështor, i dalin në ndihmë “Qendrës së Mjeksisë Familjare”

Tifo-grupet po tregojnë solidaritetin e tyre dhe po dalin në ndihmë në menyra të ndryshme, në këto kohë të vështira.

Xhebrailat janë ata që kanë bërë diçka të tillë në Suharekë, shkruan GazetaSheshi.

Tifozët ‘portokallinjë’ i kanë dalur në ndihmë ‘Qendrës kryesore të Mjeksisë Familjare”, në Suharekë, për të luftuar pandeminë koronavirus.

“Sot për nder të ditës ndërkombëtare të Mjekut, ishim tek ta, për ti dhënë mbështetje dhe mesazh gjithë mjekëve që jan në vi të frontit në këto ditë pandemie.

Jemi si DJE, SOT, NESËR falenderues për atë që po bëni. JEMI ME JU, FORCA.

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare – Suharekë”, njoftimi i Xhebrailave.

30 Mars, 2020-Sot për nder të ditës ndërkombëtare të Mjekut, ishim tek ta, për ti dhënë mbështetje dhe mesazh gjithë…

Posted by Xhebrailat 1992 on Monday, March 30, 2020