Wilder paralajmëron Joshuan: Jam njeriu më i rrezikshëm në botë

“Unë jam njeriu më i rrezikshëm në botë, njeriu më i keq në planet dhe këtë e kam dëshmuar sonte”.

Doentay Wilder është gati për meçin ndaj Anthony Joshuas.

Ai theksoi që është i gatshëm që nga tani, përcjellë lajmi.net.

“Jam i gatshëm që tani. Gjithmonë kam thënë se e dëshiroj unifikimin (e titujve). Unë jam njeriu më i rrezikshëm në botë, njeriu më i keq në planet dhe këtë e kam dëshmuar sonte”.

“Sonte e kam konfirmuar këtë dhe shumë shpejt do të jetë vetëm një emër dhe ai do të jetë Deontay Wilder”, shtoi ai.