Vula drejton derbin e Kupës

145

Kreshnik Vulës i është besuar takimi më interesant i ndeshjeve çerekfinale të DigitAlb Kupës së Kosovës, ndërmejt Llapit dhe Gjilanit, e cila zhvillohet në Merdarë.

Të njëjtën ditë, zhvillohet Drenica – Drita, të cilën e gjykon Genc Nuza, shkruan Olle.

Takimin e së enjtes, Ferizaj – Trepça ’89 e referon Hajriz Hajdari.

E mërkurë – ora 13:30

Llapi – Gjilani

(K.Vula, E.Baliqi, B.Kepuska, I.Cerraviku)

Drenica – Drita

(G.Nuza, D,Preniqi, F.Berisha, N.Rraci)

E enjte – 13:30

Ferizaj – Trepça ‘89

(H.Hajdari, J.Musolli, E.Zeqiri, T.Maloku)