Votime të Serbisë edhe në Kosovë

151

Zëdhënësi i Misionit të OSBE-së në Prishtinë Senad Shaboviq ka thënë se konsultimet për mbajtjen e zgjedhjeve parlamentare të Serbisë edhe në Kosovë jane ne zhvillim e siper. Gjate konsultimeve do të përcaktohen detaje se si do të mbahen.

Senad Shaboviq ka konfirmuar se organet kompetente nga Serbia lidhur i kanë dërguar kërkesë OSBE-së lidhur me zbatimin zgjedhjeve më 24 prill në Kosovë, se konsultat për to po mbahen porse nuk mund të thotë se si do të zbatohen ato, njofton rts, transmeton koha.net.

Ai ka përmendur përvojën vitit 2012 dhe 2014, që sipas tij, do të zbatohej edhe për këto zgjedhje në Kosovë.