Volkswagen Polo SUV del në treg në 2018-ën

150

Volkswagen ka bërë të mundur nxjerrjen në treg të modelin më të gjeneratës së re Polo. Polo SUV pritet të dalë për shitje në vitin 2018, dhe do të vijë me platformën e Volkswagenit MQB dhe me çatinë klasike.

Volkswagen Polo i ri në mesin e këtyre motorëve, përfshihet motorin 1.0-litër benzinë me tre cilindra e me kapacitet prej 115 kuaj fuqi, 1.5-litër me katër cilindra e me 150 kuaj fuqi, si dhe motori dizel 1.5-litër me kapacitet prej 75 deri 122 kuaj fuqi.

Sa i përket çmimit, Polo SUV me sistemin e tërheqjes me rrotat e përparme do të duhej të fillonte të shitej në treg për më pak se 20 mijë euro.