Video: Rusët shpikin “Përbindëshin” e dëborës

151

Ky ‘Burlak,’ rus mund të bëjë gjithçka.

Ai është ndërtuar duke patur parasysh mjetin tjketër të frikshëm “Sherp”, por ama arrin të përshkojë rrugë edhe më ekstreme pasi ka një kas më të gjerë dhe ëhstë më e lartë.

Shihni vdieon e mëposhtme për ta kuptuar: