Vetëvendosje bashkë me qytetarët sot para Kuvendit

118

Lëvizja Vetëvendosje ka ftuar qytetarët e aktivistët, që sot në orën 10:00 të mblidhemi para Kuvendit të Kosovës.

Sipas Vetëvendosjes, nëse nuk tërhiqet Qeveria, gjendja do të dal jashtë kontrollit dhe rezistenca do të jetë edhe më e ashpër se kurdoherë.

Sipas VV-së, është momenti vendimtar që të mbrohet Republikën nga këta kriminelë e zaptues, kurse, demarkacioni nuk do të kalojë.