Vedati i Stupcave i pret futbollistët e ri të Istogut

112

Klubi i Istogut ka marr një lajm të mirë të enjten në mesditë. Skuadrës që po drejtohet nga trajneri, Genc Hoxha, në mbrëmje i janë bashkuar tre futbollistët në Kongo e Afrikës.

Ata kanë ardhur në Kosovë me ndërmjetësin e aktorit të humorit, Vedat Bajrami.

Istogu me këta futbollistë, pritet që ta përforcojë edhe më shumë skuadrën në ‘luftë’ për mbetje në elitën e futbollist kosovar. Futbollistët nga Kongo janë dy sulmues dhe njëri qendërmbrojtës.