Vë bast 1 euro për tre rezultate 7-0, shikoni sa mijëra euro fitoi (Foto)

173

Mjaftojnë dy minuta dhe jeta ndryshon për gjithmonë.

Steve Sales, 54-vjeçar nga Sutton, i papunë dhe me një shpatull të nxjerrë jashtë loje prej kohësh për shkak të viteve të shumta të kaluara si hamall, nuk mund ta imagjinonte se një grusht qindarkash të vendosura për një bast të pamundur do të transformoheshin në një pasuri: 57.990 sterlina, pothuajse 70 mijë euro.

Nga ana tjetër tre rezultatet 7-0 të parashikuara (fitore e Dundee ndaj Forfar, e Inverness ndaj Arbroath dhe e Ross County ndaj Cove Rangers) kanë qenë më shumë se një bast.

Por fati, që i ka hequr shumë në vitet e fundit, ka vendosur ta shpërblejë me interesa.