Vashat e Kosovës në futboll mësojnë kundërshtaret në kualifikimet për Euro 2021

Vashat e Kosovës kanë mësuar grupin dhe kundërshtaret për ndeshjet kualifikuese për Evropianin 2021 që do të mbahet në Angli.

Shorti e ka vendosur Kosovën në Grupin A së bashku me Holandën, Rusinë, Slloveninë, Turqinë, dhe Estonin.

Kurse Shqipëria ka rënë në Grupin E së bashku me Skocinë, Finlandën, Portugalinë dhe Qipro.

Shorti i plotë është ky:

Image