Tubohen ‘Intelektualët’, zgjedhin kryesinë e re

Është mbajtur mbledhja e ‘Intelektualëve’ dhe me këtë rast është zgjedhur kryesia e re e këtij tifo-grupi, përcjell Gazetasheshi.com.

Në mbledhje morën pjesë të gjithë përfaqesuesit e nëngrupeve si dhe të gjithë përfaqesuesit e lagjeve të qytetit të Gjilanit.

Kjo është përbërja e re e kryesisë:

Kryetar: Mërgim Mehuka
Nënkryetar i parë: Fisnik Salihu
Nënkryetar i dytë: Jeton Rashiti

Antarët e kryesisë:
Isuf Salihu
Visar Jahiu
Albert Fazliu (Zubi)
Bin Gagica
Arblind Shkodra
Kon Maloku
Artan Gashi
Bula Haziri

Lider i tribinës: Albert Fazliu(Zubi)

Arkatar i Intelektualëve: Jeton Rashiti

“Intelektualët deshirojnë ti faleminderojnë të gjithë kryesitë si dhe liderat tonë të mëparshem, në veqanti Taulant Byqmetin si dhe Ervis Kastratin për kotributin e tyre që e bënë për tifogrupin tonë në shumë vite, pasi që ata zgjodhën të terhiqen nga postet përkatese për shkaqe personale të tyre”, thuhet në njoftimin e ‘Intelektualëve’.

Fotografia e FC Drita - Intelektualët