Tre policë të vdekur, tjerë të plagosur nga një sulm me armë në SHBA

155

Të paktën shtatë oficerë janë plagosur dhe të paktën tre nga ta druhet se janë vrarë në një incident me të shtëna me armë në Balton Rouge të Luizianës në SHBA.

Një burim i njohur për CCN ka thënë se Policia kishte pranuar një thirrje për një person të dyshimtë i cili po shetiste me pushkë në dorë, dhe në momentin kur policia arrin në skenë, perspni hap zjarr mbi ta.