Topi bie në lumë, arbitri hidhet për ta kapur

173

Nuk kanë fund çudirat në futbollin shqiptar. E fundit ka ndodhur në Kategorinë e Tretë në ndeshjen midis Skraparit dhe Orikumit.
Arbitri është hedhur në lumë për të kapur topin, duke krijuar edhe një situate komike.

Kategoria e Tretë gjykohet nga katër arbitra, ndërkohë nga ana tjetër futbolli zhvillohet në kushte të papërshtatshme, ndoshta në këtë rast arbitri shërbeu për një punë dytësore. Fotot janë publikuar nga faqja e njohur në facebook “jeta osh qejf”. /albeu.com/