Timberlake dhe Biel ishin çifti më i mirë në Oscars 2016

167
Justin Timberlake dhe Jessica Biel ishin padyshim çifti më i lezetshëm në qilimin e kuq të festës Oscar Vanity 2016, në Beverly Hills.

Çifti është në lidhje tash nëntë vjet dhe ka një djalë të quajtur Silas Randall.

Jessica shkëlqente në fustanin ngjyrë hiri të markës Zuhair Murad, ndërsa Justin zgjodhi kostumin më të mirë të mundshëm. Nuk mund te dukeshin me mire se kaq.

Çifti u martua në një ceremoni italiane në vitin 2012.