Thaçi ka arritur në sallë

94
Kandidati për president të vendit, Hashim Thaçi, ka arritur në sallë.

Në sallë kanë arritur edhe deputetë të pozitës dhe të opozitës. Seanca ende nuk ka filluar.

Zgjedhja e Hashim Tahçit, perveq qe kundershtohet nga opozita, po kundershtohet edhe nga deputete te pozites. Ka mbi 10 deputete qe jane deklaruar kunder, disa nuk do te marrin pjese ne seance, ndermjet tyre edhe Vjosa Osmani.