Tërnoci – Drita, ky është rezultati i miqësores

534

Dueli miqësor ndërmjet skuadrës nga Kosova Lindore, Tërnocit nga Bujanoci dhe Dritës ka përfunduar pa fitues.

Sfida është mbyllur 1:1 dhe nuk ishte e nivelit të pritur ndonëse interesimi për ta parë atë nga afër nuk mungoi.

Kjo ishte miqësorja e parë e Dritës para fillimit të edicionit të ri.