Teknika e kinezoterapisë për forcim të imunitetit

133

Një specialist i kinezoterapisë nga Moska, çelësi i një sistemi më të fortë imun qëndron tek një praktikë e thjeshtë, por shumë efektive. Sipas tij nëse i fusni këmbën çdo natë në ujë të ftohtë, kur të vini në shtëpi nga puna, ju do ti relaksoni këmbën pas një dite të lodhshme të punës dhe do të bëni mrekulli në sistemin tuaj imun.

Sapo të vini në shtëpi, mbusheni legenin me ujë të ftohtë dhe futeni këmbën për 15 minuta aty. Më pas thajeni këmbën dhe mbathni një palë çorape të leshta.

Kënaquni me ngrohtësinë e tyre dhe mos harroni ta përsërisni këtë çdo mbrëmje, nëse dëshironi të keni një sistem më të fortë imun.

Dr. Serfey këshillon të gjithë që të mos brengosen për ujin e ftohtë kur janë të sëmurë, pasi garanton se do të jetë shumë përfitues për ju dhe nuk do t’ua dëmtojë shëndetin.