Të tjerët u rrahën por shikoni çfarë bëjnë tifozët e Kroacisë dhe Turqisë (VIDEO)

Pas disa ditësh me përleshje mes tifozëve, vjen një shembull fantastik nga “Euro 2016”.

Tifozët e Turqisë dhe Kroacisë janë takuar dhe së bashku kanë kënduar dhe festuar para duelit të skuadrave në Grupin D, me fillim nga ora 15:00.

Vereint in der Sache: türkische und kroatische Fans.

Wie es sein soll: die türkischen und kroatischen Fans feiern gemeinsam vor dem Duell in Paris. #EURO2016

Posted by SPORT1 on Sunday, June 12, 2016