Të gjitha golat e Botërorit “Rusi 2018” në një video

Botërori “Rusi 2018” do të mbahet mend si Botërori i befasive dhe gjithashtu si Botërori i golave.

Keni humbur ndonjë ndeshje të Botërorit? Nuk ju kujtohen të gjithë golat e bërë?

Në vijim përmes një videos së publikuar mund t’i shikoni të gjithë golat e shënuar në këtë kampionat botëror. Gola me kokë, super-gola, gola mahnitës nga goditjet e dënimit dhe gjithashtu edhe autogola.