“Syri magjik” edhe në Ligën e Kampionëve

99

UEFA ka vendosur për ta futur teknologjinë në Ligën e Kampionëve dhe Ligën e Europës që nga ky vit. Finalet e këtij edicioni në dy kompeticionet do përcillen nga “syri magjik” që është i vendosur në topin e lojës, për të sinjalizuar golin, përcjell lajmin Gazeta Sheshi.

Pas Kampionatit Botëror në Brazil dhe Ligës Premier në Anlgi edhe Liga e Kampionëve ka vendosur ti besojë teknologjiisë.

Për sekretarin e Federatës Britanike, Alex Horne, kjo gjë tashmë është shumë e qartë:

“Ky është vendimi që ka ndryshuar rrënjësisht botën e futbollit pas 150 vitesh. Ky vendim do u ndihmon gjyqtarëve për sinjalizimin e golit apo jo”, u shpreh Horne.