Sulm i rrejshëm i ISIS-it në Pragë

204

Turistët tmerrohen pasi është inskenuar një sulm i rrejshëm i ISIS-it në Pragë nga protestuesit e anti-imigrimit.

Turistët tmerrohen pasi është inskenuar një sulm i rrejshëm i ISIS-it në Pragë nga protestuesit e anti-imigrimit.

Një grup njerëzish kanë luajtur rolin e ushtarëve të ISIS-it në qendër të Pragës, të cilët kanë shkaktuar terror dhe zemërim pas zotërimit të armëve të rrejshme derisa bërtisnin ‘Allahu Akbar’, shkruan DailyMail.